Ποιοι είμαστε

Η ιστοσελίδα www.technology4u.gr είναι ειδικευμένο σίτε της LDS.gr

Με έμφαση στα συστήματα ασφάλειας ,συναγερμούς σπιτιών ,συναγερμούς καταστημάτων ,καθώς και συστήματα συναγερμού για μεγάλους επαγγελματικούς χώρους

Η LDSystems είναι εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφάλειας , εγκαταστάσεις συναγερμών ,εγκαταστάσεις CCTV ,και γενικά ότι είναι σχετικό με συστήματα τηλεπικοινωνίας και ασφάλειας .
Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα της, των συστημάτων τηλεπικοινωνίας και ασφάλειας τόσο στο σπίτι σας όσο και στην επιχείρηση σας.
Η εταιρία μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πελάτη της (πώληση υλικού ,εγκατάσταση υλικού ,υποστήριξη μετά την πώληση ,αναβάθμιση προϊόντος)

Οι άριστα ενημερωμένοι και έμπιστοι τεχνικοί μας είναι στη διάθεση σας καθημερινά από τις 09.00 έως τις 21.00 και το Σαββατοκύριακο!
Με ένα τηλεφώνημα βρισκόμαστε στο χώρο σας, έτοιμοι να δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημα σας και να καλύψουμε κάθε απορία σας ή τεχνικό πρόβλημα.
Η LDSystems εξασφαλίζει ποιότητα, ασφάλεια, προστασία αλλά και λειτουργικότητα και οικονομία, αξιολογώντας μεμονωμένα την κάθε περίπτωση προσαρμόζοντας πάντα τις υπηρεσίες της στις ανάγκες σας

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla