Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2009 18:25

Λίστα προβλημάτων σε συναγερμούς Caddx

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Service (Ενδεικτικό σέρβις)

Το ενδεικτικό «service» ανάβει όταν το σύστημα χρειάζεται συντήρηση. Όταν ανάψει το ενδεικτικό αυτό, πατήστε το πλήκτρο [*] και κατόπιν το πλήκτρο [2] για να εξακριβώσετε ποια ακριβώς συντήρηση απαιτείται. Ένα η παραπάνω ενδεικτικά ζωνών θα ανάψουν δείχνοντάς σας τη φύση του προβλήματος. Κατόπιν καλέστε αμέσως τον εγκαταστάτη του συστήματος συναγερμού για τη λύση αυτών των προβλημάτων. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα για την κατανόηση των ενδεικτικών σε αυτή τη περίπτωση.

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ          ΠΡΟΒΛΗΜΑ

 1. 1Πρόβλημα συστήματος: Πατήστε το πλήκτρο [1]. Τα αντίστοιχα ενδεικτικά των ζωνών θα ανάψουν δείχνοντας τα προβλήματα συστήματος που τυχόν υπάρχουν ως ακολούθως:
  1. 1Πρόβλημα υπερφόρτωσης
  2. 2Πρόβλημα σειρήνας
  3. 3Παραβίαση κουτιού συστήματος
  4. 4Πρόβλημα τροφοδοσίας επέκτασης
  5. 5Πρόβλημα μπαταρίας επέκτασης
  6. 6Παραβίαση κουτιού επέκτασης
  7. 7Πρόβλημα επέκτασης
  8. 8Πρόβλημα γείωσης συστήματος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα προβλήματα 1 και 2 είναι προβλήματα γενικής μορφής και επηρεάζουν όλα τα υποσυστήματα του συστήματος συναγερμού. Πατήστε το πλήκτρο [#] για να επιστρέψετε στα 1 από τα 8 ενδεικτικά σέρβις.

 

 1. 2.Σαμποτάζ ζωνών: Πατήστε το πλήκτρο [2] και τα αντίστοιχα ενδεικτικά ζωνών θα ανάψουν, δείχνοντας ποιες ζώνες έχουν αλλοιωθεί από σαμποτάζ. Πατήστε το πλήκτρο [#] για να επιστρέψετε στα 1 από 8 ενδεικτικά σέρβις.
 2. 3.Πτώση μπαταρίας ζωνών: Πατήστε το πλήκτρο [3]. Τα αντίστοιχα ενδεικτικά ζωνών στις οποίες υπάρχει πτώση μπαταρίας θα ανάψουν. Αυτό αναφέρεται μόνο στις τυχόν υπάρχουσες ασύρματες ζώνες. Πατήστε το πλήκτρο [#] για να επιστρέψετε στα 1 από 8 ενδεικτικά σέρβις.
 3. 4.Πρόβλημα ελεγχόμενης ζώνης: Πατήστε το πλήκτρο [4] και θα ανάψουν τα αντίστοιχα ενδεικτικά ζωνών στις οποίες έχει χαθεί ο έλεγχος. Αυτό αναφέρεται μόνο στις τυχόν υπάρχουσες ασύρματες ζώνες. Πατήστε το πλήκτρο [#] για να επιστρέψετε στα 1 από 8 ενδεικτικά σέρβις.
 4. 5.Πρόβλημα ζωνών: Πατήστε το πλήκτρο [5] και τα αντίστοιχα ενδεικτικά ζωνών που έχουν πρόβλημα (π.χ. κομμένη καλωδίωση) θα ανάψουν. Πατήστε το πλήκτρο [#] για να επιστρέψετε στα 1 από 8 ενδεικτικά σέρβις.

Πρόβλημα τηλεφωνικής γραμμής: Το ενδεικτικό αυτό θα ανάψει όταν υπάρχει πρόβλημα στη τηλεφωνική γραμμή που είναι συνδεδεμένη στο σύστημα συναγερμού, π.χ αν έχει κοπεί. Το ενδεικτικό σέρβις θα παραμείνει αναμμένο μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα της τηλεφωνικής γραμμής και δώσετε ένα κωδικό χρήστη στο πληκτρολόγιο. Σημείωση: Το πρόβλημα αυτό είναι πρόβλημα γενικής φύσης και θα επηρεάζει όλα τα υποσυστήματα σε περίπτωση διαχωρισμού του συστήματος συναγερμού

Διαβάστηκε 3279 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 06:07
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρύθμιση του ήχου του πληκτρολογίου σε συναγερμό CADDX
Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla